Menu

A tu, ànima lluitadora

Ràtio:  / 5
DolentBo 

On t'has clavat ànima lluitadora? On hi ets? Què ha sigut de tu en tot aquest temps?
Saps que sempre has estat ahí esperant a seguir amb la lluita, que mai t'has fet enrere ni has tirat l'escut al terra, i ara... què ha sigut de tu?
Vinga, surt de nou, dóna la cara! Jo sé que no estàs molt lluny, que prompte o tard eixiràs del teu amagatall...
I jo estaré ací, esperant a que entres dins de mi altra vegada, per a així poder tornar al front i guanyar i fer vore qui ets en veritat, ànima lluitadora...

Perquè tu ho saps, que quan el crit de l'ignorant calle, el nostre silenci ho dirà tot i serem imparables, ànima lluitadora.
Que com una nena, encara somie que tu i jo estem juntes de nou, que ningú ens pot parar, que no tenim por a res, que som com un gran drac de foc, que les nostres mans s'ajunten, que els nostres ulls són un, que som pura essència per dins, que podem en tot i sempre hem tirat avant.
Ànima lluitadora, que no sents el meu crit de confusió, de desesper? Vinga, torna en mi, torna i en serem un de nou...
Vull seguir avant amb el cap ben alt, com tu i jo acostumàvem a fer, vull tallar aquelles llengües verinoses que ens feien mal com unes espases de doble fil...
Vinga ànima lluitadora, saps que seguisc ací esperant-te, que mai em cansaré d'esperar, que vaig a rebre't amb els braços ben oberts, que seràs tota una reina dins meua i que mai et defraudaré... T'espere ací ànima meua, espere a que entres de nou dins de mi i així amb només una mirada farem callar el soroll de l'ignorant, sí... el soroll.
Att: Bárbara Gil

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.