Menu

No sempre ho entenem, però veritat és…

Ràtio:  / 0
DolentBo 

Que la Pau del Senyor siga amb tots vosaltres:

Des del moment que acceptem al Senyor Jesucrist com el nostre únic Senyor i Salvador, des d'aqueix mateix instant, tot quant ens esdevé en les nostres vides, i sense excepció, està sota el control de la mà poderosa de Déu.

Ell, que és un Pare que estima els seus fills i sense dubtar-ho, sempre obrarà en les nostres vides a través d'infinitat de formes, maneres i mitjos, per tal que per la seua gràcia arribem a conèixer-nos a nosaltres mateixos tal com Ell ens veu que en veritat som.

Déu no es fa arrere. Déu no abandona ni els seus projectes, ni les seues obres. I en el nostre cas, les seues obres som nosaltres mateixos. I si Ell és amb nosaltres, qui és contra nosaltres?.

No sempre ho entenem a primeres, ni de bon tros. I és clar que quan certes coses ens esdevenen, no sempre i en un primer moment les entenem, i molt menys les acceptem. Per això és que ens enceguem en el nostre propi orgull i això ens impedeix veure que en realitat és Déu, i solament Déu, qui està obrant al nostre favor.

Déu se serveix de tot el que està en les seues mans ­–que és tot el que existeix– per a dur-nos cap al coneixement de la seua voluntat. En nosaltres sempre hi ha alguna cosa que no assolim veure, i que àdhuc estant malament, àdhuc sent totalment contrari a la seua voluntat, no, no podem veure-la de cap manera i per això, Déu, no dubtarà a posar davant nosaltres, a consentir per un temps, aquella situació, prova o pas a donar que Ell bé sap que per això, assolirà en el seu moment, en el seu moment just, traure a la llum allò que en nosaltres no l'honra ni el glorifica.

Déu és amor, i envers aqueix amor –que és Ell mateix manifestat plenament en la persona del seu Fill Jesucrist el nostre Senyor– ens vol dur i durà, perquè per a Déu no hi ha res impossible, res que no puga assolir.

Un amor que...

1 Cor. 13:4 El qui estima és pacient, és bondadós; el qui estima no té enveja, no és altiu ni orgullós, no és groller ni egoista, no s'irrita ni es venja, no s'alegra de la mentida, sinó que troba goig en la veritat; tot ho excusa, tot ho creu, tot ho espera, tot ho suporta.

No ho dubtem, doncs, tot quant ens esdevé, tot, està plenament sota el control de la mà poderosa de Déu. I tot és per a bé dels qui estimen Déu.

En la foscor no ho entenem, però quan per la seua gràcia de nou la seua llum ve a nosaltres, ho veiem tan clar que, sense dubtar-ho, ens du al veritable penediment. Perquè escrit està que davant Ell tot genoll es doblegarà.

Un mal pensament al que li hem donat cabuda, si no el tractem com cal, si no el duem captiu a l'obediència a Crist, és capaç d'acabar completament amb tota una vida. L'arbre bo no pot donar fruits dolents, tan simple com això.

Que la gràcia del nostre Senyor Jesucrist, l'amor del Pare i la Comunió de l'Esperit Sant siga amb tots vosaltres, amén.

Raül Gil

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.