Menu

Parlar de Déu?...

Ràtio:  / 1
DolentBo 

Tema este prou complicat hui en dia, i tant. Hui es pot parlar de política, d'esports, de... ideologies ben diverses i amb una llista interminable. Però de Déu, parlar de Déu, ja resulta prou més complicat.

I tot, perquè la veritat és que són pocs els que l'han sabut presentar, donar a conèixer tal com és i, per desgràcia, principalment per aquells que el diuen representar.

Recorde que fa ja alguns anys, jo era d'aquells que sí, que creia en Déu, però a la meua manera, tal com a mi m'interessava i imaginava que Ell era. I sempre, ho reconec, a la meua total conveniència: que estava content perquè les coses m'anaven bé? GRÀCIES DÉU! Què estava descontent perquè les coses m'anaven malament? A PAGAR-LA, EL MATEIX DÉU!

I així anava per la vida: quan m'interessava, Déu era el millor que m'havia passat en la vida. Quan no, doncs amb Ell m'encarava, el culpava, i... saps de què et parle, oi què si?

Però el que no sabia de cap manera, i perquè ningú mai m'ho havia contat, era que a Déu, només hi ha un home verdader que el pot donar a conèixer tal com és, i que no és un altre que aquell que per Déu va ser enviat: el seu Fill Jesús, el Crist.

Recorde un dia que un home, al que no havia vist mai -ni he tornat a veure-, em digué que si volia arribar a descobrir qui era Déu i de veritat, només un camí hi havia per a arribar. En concret em digué: no busques en ningú allò que només Jesús et pot mostrar. Quan tingues qualsevol dubte, acudeix a ell, pregunta-li, i resposta rebràs...

I ho vaig fer, a Jesús vaig acudir i... SORPRESA!!!!!!!

Resultà ser que Jesús NO EM VA DONAR A CONÈIXER DÉU, ni poc ni molt. Jesús el que va fer va ser mostrar-me i, clarament, que de déus, n'hi ha molts, però Pare només un. Hostis tu, açò jo no ho havia entés mai, ni molt menys escoltat!

Pare? Sí: Déu és un Pare, EL NOSTRE PARE, sempre que estiguem units al fill, perquè sense fill no hi pot haver Pare, de la mateixa manera que sense pare no hi pot haver fill (açò t'ho deixe per a reflexionar).

ÉS TOT PER HUI. TAL VEGADA, DEMÀ, MÉS!!

Benediccions.

PS. Ieps, vés espai en els pensaments que et vénen al cap: Jo, a Déu Pare, no te'l puc donar a conèixer, i açò ho has de tindre molt clar. Puc parlar-te d'allò que Jesús m'ha ensenyat mitjançant la seua Paraula, continguda aquesta plenament i de sobra en l'Escriptura -Bíblia-. Fins i tot en puc donar testimoni d'allò que Crist ha fet i fa en la meua vida cada dia; però de Déu Pare, amic, només Jesús te'n pot parlar. És a ell, que no un altre, a qui li hauràs de preguntar si del Pare –el Déu verdader– alguna cosa vols traure en clar.

Raül Gil

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.