Menu

Volen els nostres polítics el millor per a Tavernes?

  • Escrit per Raül Gil
Ràtio:  / 2
DolentBo 

OPINIÓ.- Que si un, que si l'altre. Que si tu, que si jo, que si l'altre. Ací sembla que tots tenen la raó, i sembla que tots ho fan pel bé de Tavernes. Que si jo més, que si l'altre més encara. Increïble: dos posicions totalment enfrontades, i les dos diuen defensar exactament el mateix: VOLEM EL MILLOR PER A TAVERNES!

Com es menja açò? Per favor, digueu-me com és menja açò? Si uns volen el millor per a Tavernes, i els altres també volen exactament el mateix, ¿com pot ser que l'únic que ix perjudicat per totes les discrepàncies que n'hi ha, resulta ser i justetet el mateix Tavernes?

Uns, que si el Govern s'ha quedat en minoria i, per la qual cosa, no podran treballar per Tavernes. I això ho diu el mateix que defensa que vol el millor per a Tavernes. Hostis tu, això té una solució molt senzilla: vos uniu pel bé del poble als altres i tema resolt i amb plena majoria. Serà senzilla la cosa? Serà fàcil de resoldre el problema?

Els altres, que si s'aplica una política de bloqueig per la part contrària, l'únic que eixirà perjudicat és el poble mateix. Xe, serà senzill solucionar-ho? Només cal obrir les portes i deixar entrar als de l'altre costat, i tema resolt. Doncs ja han manifestat que allò que volen és el millor per al poble. Serà senzilla la cosa? Serà fàcil de resoldre el problema?

SI AMDÓS VOLEN EL MATEIX, EL BÉ, NO HAURIA D'HAVER-HI CAP PROBLEMA! Això si és de veres que les parts implicades i enfrontades, veritablement volen el millor per a Tavernes, i NO la millor cadira de Tavernes... entesos?

Volen el millor. Oi que sí? Doncs ho tenen molt fàcil: només els cal fer les paus, posar-se d'acord i, tots junts i de la mà, començar a treballar veritablement per Tavernes, i el millor de tot: EN MAJORIA ABSOLUTA. Perquè si vertaderament volen el bé, qui estarà assegut en la cadira i qui no, no hauria de tenir massa importància, però malauradament està sent la vara de mando i justet, la causa i raó única per la qual cosa s'han enfrontat, fins i tot als tribunals, i Tavernes n'està sent, sembla ser, l'únic que pot quedar-se desatés pels enfrontaments de les dues parts que diuen, professen i manifesten que només volen EL MILLOR PER A TAVERNES.

Què fer? Primer que res llevar els ulls de la vara de mando com a preferent, i recordar que aquell que mereix estar assegut en la cadira no és ni l'un, ni l'altre, sinó TAVERNES MATEIX. S'ha de tindre la vara per a servir al poble, no servir-se del poble per a estar assegut en el seient, i que aquest els servesca. Però mentre l'interés se centre a estar assegut en el poder, en el més alt escaló del poder, o en mantindre'l, Tavernes no serà, per molt que ens ho vulguen fer veure vostés, el seu interés primordial.

Això està garantit, perquè com bé va dir un home molt savi; —Ningú no pot servir dos senyors, perquè si n'estima un, avorrirà l'altre, i si en fa cas d'un, no en farà de l'altre. O Tavernes n'és la raó, o n'és la cadira del poder. O ES TREBALLA PEL BÉ DE TAVERNES, O ES TREBALLA PER ESTAR ASSEGUT EN EL PODER A TAVERNES.

Jo encara estic esperant aquell polític que amb veu ben alta diga a TOT el POBLE de Tavernes de la Valldigna: Estimats veïns i veïnes, la cadira no m'interessa, estiguem-ne o no asseguts, Tavernes tirarà endavant, Tavernes creixerà, Tavernes serà la raó principal, perquè Tavernes HA ESTAT, ÉS I SERÀ LA NOSTRA ÚNICA PRIORITAT. Heu estat vosaltres, poble estimat, els qui ens heu confiat el bé de Tavernes, i nosaltres per Tavernes, que no per el seient, treballarem. Us ho podem garantir. Mai la vara de mando serà la nostra prioritat. Totes les nostres influències, tota la nostra capacitat, tot el nostre equip, seran i treballarem per Tavernes més que mai, estigam o no asseguts en la cadira que, ara ho diguem, MAI HA ESTAT LA NOSTRA PRIORITAT, I VOS HO VOLEM DEMOSTRAR.

Sé que és difícil estimar l'altre com s'estima a un mateix. Però si prengueren aquestes, les paraules d'un gran home, conegut com Jesús de Natzaret, segur que podrien dir en veu ben alta: VOLEM EL MILLOR PER A TAVERNES! I el poble a una veu i al complet els diria, AMÉN!!

Recordem que dos no es barallen si un no vol. Quina de les parts és la que no es vol barallar pel bé de Tavernes? El demostrar-ho ja només queda en les mans d'aquells que ens volen governar. Governar-nos he dit? Mai en la vida! La vara de mando ha de ser per aquells que estan disposats a servir-nos. És l'home savi qui ens ho diu: –Qui vulga ser el primer, que es faça l'esclau de tots.

Vos deixe la Pau de Déu. Si la prengueu, segur que tot Tavernes vos ho agrairà.

Att.- Raül Gil

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.