Menu

La dictadura de la feminitat, per Sico Fons

  • Escrit per Sico Fons
  • Categoria: Sico Fons
Ràtio:  / 1

L'escriptor valler, Sico Fons

SICO FONS.- Que vivim en una societat que intenta uniformitzar i esmicolar la personalitat de l’individu, és una cosa més que sabuda; tots en som, en major o menor mesura, víctimes. I que el capitalisme salvatge en el que estem immergits vol convertir-nos en consumidors impulsius sense cervell, també. Però que la major perjudicada sol ser la dona, potser ja no és tan evident. I així ho crec jo.

Llegeix més...

El NODO del PP, per Sico Fons

  • Escrit per LVDLV
  • Categoria: Sico Fons
Ràtio:  / 4

L'escriptor valler, Sico FonsUTOPIES.- Per circumstàncies que no vénen al cas relatar ací, m’he vist obligat a fruir o patir d’una breu estada en un hospital ara fa ben pocs dies (hospital novíssim de trinca, val a dir). Així doncs, de tant en tant, cansat i fatigat de tanta lectura de bons llibres, a voltes em pegava per gaudir de la companyonia de la televisió —millor això que no res—, aparell que no solc utilitzar quasi mai a casa, car sovint he sospitat que l’exposició a unes dosis grans d’aquesta maquineta xarradora em produeix urticària, cefalea i diarrea.

Llegeix més...

Nou article de Sico Fons: Hipocresies, divisions i altres qüestions

  • Escrit per Sico Fons
  • Categoria: Sico Fons
Ràtio:  / 2

L'escriptor valler, Sico FonsSICO FONS.- S’acosten unes noves eleccions i una vegada més s’esmolen i van enllestint-se plomes, càmeres i flaixos per tal enregistrar com cal els esdeveniments polítics que acapararan les portades dels mitjans d’informació; tot i que en aquesta ocasió, pareix que estem vivint moments històrics que ens duran, potser, a una nova transició, un canvi de règim o vés a saber què.

Llegeix més...

Sico Fons: ''Sóc partidari de l’avortament''

  • Escrit per Sico Fons
  • Categoria: Sico Fons
Ràtio:  / 2

L'escriptor valler, Sico FonsSICO FONS.- Després d'escoltar i llegir algunes opinions contràries a l'avortament, m'agradaria exposar-hi la meua opinió i comentar que jo, en canvi, sóc partidari del dret de la dona a avortar amb total llibertat. TOTAL, he dit.

Llegeix més...

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.