Menu
Publicitat.-

El Monestir de Sant Jeroni de Cotalba obri les seues portes a les societats musicals de la Safor-Valldigna

  • Escrit per LVDLV

Un moment de la reunión al Monestir de Sant JeroniMÚSICA.- Les SS.MM. de la Safor-Valldigna es van reunir, el dijous, 4 de juny, al Monesteri de Sant Jeroni de Cotalba, a Alfauir, que va obrir les seues portes, per primera vegada, a les entitats musicals representants de les quals van poder gaudir de la visita guiada que se’ls va oferir prèvia a la reunió. Els responsables del monesteri van aprofitar l’ocasió per anunciar la programació de concerts que durant la campamya estiuenca es duran a terme al recinte històric referent dels valencians i en concret de la Safor.

A la reunió, presidida per Josefa Tarrasó i Remigi Morant, vicepresident primer de la FSMCV, es van tractar diferents temes d’interés per a les societats musicals destacant-ne la necessitat d’actualitzar els arxius de les societats i a ser possible comarcalitzar els serveis. També es van abordar temes d’actualitat legal com els drets d’autor que les SS.MM. hauran de tenir degudament formalitzats per a evitar problemes legals així com el tema de la Llei de Protecció de Dades. Tanmateix, es van tractar temes com la nova campanya de les Beques Bankia i les ajudes econòmiques per a activitats comarcals que, per al presente exercici, es destinaran a una Trobada de Joves Intérprets. Finalment, la presidenta comarcal, Josefa Tarrasó, va anunciar que la pràxima reunió tindrà lloc a la seu social de la societat muiscal d’Alfauir i l’última de l’any se celebrarà a Bellreguard, formant part de la programació prevista per la societat musical d’aquesta població amb motiu de la commemoració del 175 aniversari de la seua banda de música.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.