Menu
Publicitat.-

L’Escola de Música i Centre Professional de la SIUM de Tavernes clausuren el curso amb audicions

  • Escrit per LVDLV

lumnes i professors del departament de clarinet després de la seua audicióMÚSICA.- Els alumnes, de tots els nivells i especialitats, de l’Escola de Música i Centre Professional “Mestre Arnau” de la SIUM de Tavernes de la Valldigna protagonitzen, durant tota la setmana i amb els seus professors, audicions musicals com a cloenda del curs acadèmic 2014-15.

Els primers en comiadar el curs van ser els músics adults de la Ventolin’s Band que, sota la direcció del professor Evarist Els components de la Ventolin’s Band en acabar el concert Sansaloni, van oferir un concert a l’auditori de la SIUM el passat divendres, 5 de juny. El dilluns, 8 del mateix, els alumnes de clarinet, amb els seus professors José Luís Palomares, Segio Bueso i Juan Vicente Llinares, i els de percussió acompanyats dels professors José San Roque i José Manuel Prats, van dur a terme les seues audicions al Musical i auditori, respectivament.

Per a aquest dimecres, 10 de juny, a les 19:30 hores i a l’auditori de la SIUM, està previst un concert de la Banda i Orquestra Infantils i els alumnes de Conjunt Coral. Les tres formacions musicals intervendran individualment dirigides pels seus respectius professors, Juan Francisco Torres, Júlia Romero i Josep Crespo, respectivament.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.