Menu
Publicitat.-

Els alumnes de Conjunt Coral, la Jove Orquestra i la Banda Infantil de la SIUM acomiaden el curs 2014-15

  • Escrit per LVDLV

AlumnesMÚSICA.- Més de 150 músics es van donar cita el passat dimecres, 10 de juny, a l’auditori de la SIUM de Tavernes de la Valldigna per a protagonitzar l’audició fi de curs 2014-15 de l’Escola de Música “Mestre Arnau”. D'ells, 111 són alumnes d’Elemental i 72 formen part de la Banda Infantil, 28 de la Jove Orquestra i la resta cursen altres especialitats musicals com coral percutida (piano) i corda premuda (guitarra).

La primera part de l’audició va començar amb unes interpretacions vocals, a capella, dels alumnes de Conjunt Coral dirigits pel professor Josep Crespo i va continuar amb varies composicions acompanyades per la Jove Orquestra, que va concloure la primera part de l’audició en solitari sota la direcció de la professora Júlia Romero. La segona part va ser protagonitzada per la Banda Infantil que dirigeix el professor Juan Francisco Torres.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.