Menu
Publicitat.-

Tavernes celebra la festivitat de Sant Antoni este cap de setmana

  • Escrit per LVDLV

Cartell sant Antoni 2017CULTURA.- La cremada del pi, una exhibició de cavalls i la tradicional benedicció dels animals, són algunes de les activitats programades per al dissabte i diumenge.

La Comissió de Festes Sant Antoni Abat i l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, amb la col·laboració del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes, han organitzat diverses activitats per a celebrar la festivitat de Sant Antoni durant els dies 14 i 15 de gener.

Dissabte, 14 de gener, hi ha programada una exhibició de cavalls en la zona de darrere de col·legi Alfàndec, a partir de les 17 hores. Seguidament, hi haurà una cercavila en honor a Sant Antoni amb la participació de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna. Més tard, a les 20:00 hores, es realitzarà la tradicional cremada del pi al passeig del País Valencià, on també hi haurà sopar de torrada.

Finalment, diumenge, 15 de gener, es celebrarà la missa en honor a Sant Antoni, a les 11 hores. En acabar, està programada una cercavila amb cavalls acompanyant el sant, des de l’Ajuntament fins al passeig Colon, on tindrà lloc una dansada amb el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la benedicció dels animals.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.