Menu
Publicitat.-

L’Art de la Vall inaugura este divendres una exposició de pintura i ceràmica

  • Escrit per LVDLV

CARTELL EXPO Art de la vallCULTURA.- Amb el lema Per fi a la Vall, l’Associació d’Artistes de la Valldigna exposa a la Casa de la Cultura del 10 al 18 de febrer, en horari de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.

L’Ajuntament de Tavernes i l’Associació d’Artistes de la Valldigna, l’Art de la Vall, organitzen l’exposició conjunta Per fi a la Vall.

Més de 20 artistes participen en esta exposició de pintura i ceràmica. Es tracta d’una xicoteta mostra de la gran diversitat artística que tenen a l’associació. Són un grup de persones amb inquietuds semblants, amb ganes de crear i fomentar l’art que hi ha a la Valldigna, siga de manera amateur o professional.

La inauguració serà el divendres, dia 10 de febrer, a les 19:30 hores, i comptarà amb la col·laboració de Josep Casanova, que amenitzarà l’exposició amb la seua música.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.