Menu
Publicitat.-

Les falles de Tavernes de la Valldigna van celebrar ahir de vesprada la cavalcada del ninot

  • Escrit per LVDLV

Les falles de Tavernes de la Valldigna van celebrar ahir de vesprada la cavalcada del ninotFALLES.- La falla Portal ha estat guanyadora de tres premis, mentre que la falla Cambro i la Prado s’han emportat un premi cadascuna.

Tavernes va acollir ahir la tradicional cavalcada del ninot que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera.

Una nombrosa participació de fallers i veïns no han volgut perdre's les disfresses i les coreografies preparades per les sis comissions falleres, que han començat la cavalcada des del poliesportiu municipal.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde i president nat de les falles de Tavernes, Jordi Juan, de la fallera Major de Tavernes, Carolina Pérez, del president de la FDFJLF, Salva Talens, del vicepresident, Ximo Felis, i de les falleres de la cort d'honor.

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha valorat “l’esforç i el treball que fan les sis comissions de falles de Tavernes per tal d’aconseguir, un any més, superar-se i oferir al nostre poble una gran cavalcada amb un bon nivell de les carrosses i les disfresses que han omplit de color els carrers”.

El fi de festa s’ha celebrat amb una discomòbil en la plaça Major, on s’han donat els següents cinc premis:
Crítica local: Falla Cambro.
Millor carrossa: Falla Prado.
Millor comparsa gran: Falla Portal.
Millor comparsa infantil: Falla Portal.
Millor tema: Falla Portal, amb El circ.

Els temes escollits per cadascuna de les falles han sigut:
Dula: De pel·lícules va la cosa
Prado: El món als nostres peus
La Via: De la Goleta a la Torreta
Cambro: Aneu a pastar
Passeig: Tribu tavernícola
Portal: El circ

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.