Menu
Publicitat.-

La Trobada de Folklore arriba enguany a Tavernes de la Valldigna

  • Escrit per LVDLV

FotoCULTURA.- Durant els dies 9 i 10 de juny s’intensificaran les actuacions de balls populars i de dolçaines i tabalets a Tavernes i, a més, tindran lloc tallers i exposicions vinculades amb la temàtica.

La Trobada de Folklore 2017, que promou l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, comença a prendre forma i, enguany, Tavernes de la Valldigna serà un dels municipis que acollirà el festival que arranca el 25 d’abril a València.

Ahir, la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, la tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes i el tècnic de Cultura de la Diputació de València es van reunir amb el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la colla de Dolçainers i Tabaleters en la Casa de la Cultura de Tavernes.

L’objectiu de la reunió va ser organitzar i enllestir els actes prevists per a la setmana del 5 a l’11 de juny, quan Tavernes reunirà agrupacions i entitats folklòriques amb el propòsit de potenciar i difondre el repertori de música, balls populars i cançons valencianes.

La regidora de Cultura i Festes ha assenyalat que “amb el nou model de trobades de folklore que organitza l’àrea de Cultura de la Diputació s’aconsegueix que es facen més visibles les diferents manifestacions tradicionals de les nostres cançons i balls populars. Que, enguany, Tavernes siga una de les localitats elegides per a acollir estes trobades és una gran satisfacció i vull que servisca de reconeixement al gran treball que fan els dolçainers, tabaleters i grup de balls populars de Tavernes per a mantindre el nostre ric patrimoni cultural”.

Entre els municipis que rebran estes jornades hi ha també Vallés (Costera), Corbera (Ribera Baixa) i Bétera (Camp de Túria).

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.