Menu
Publicitat.-

Tavernes recapta 868 euros en el Dia Mundial del Teatre per a ACNUR

  • Escrit per LVDLV

FotoCULTURA.- El dia 27 de març, amb motiu del Dia Mundial del Teatre, la Regidoria de Cultura va programar el musical Joan sense por, amb fins solidaris.

L’Ajuntament de Tavernes va celebrar el Dia Mundial del Teatre amb el musical Joan sense por, un acte que es solidaritzà amb els refugiats.

Tota la recaptació de les entrades, que ascendeix a 868 euros, és per a ACNUR, l’agència de l’ONU per als refugiats, amb més de 65 anys d’experiència. Treballa en 127 països per a atendre les necessitats de totes les persones que han hagut de fugir a causa de la guerra, la persecució o la violació dels drets humans.

L’Ajuntament de Tavernes agraeix al col·legi Divina Aurora, les mestresses de casa Tyrius, ACUDE, l’Associació de Refugiats, el Cor Marinyén i el XV de Març, l’Associació de Veïns i l’Associació de Boixets, la seua col·laboració en la venda d’entrades i per fer d’esta celebració un acte solidari.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.