Menu
Publicitat.-

La tretzena edició del fesival Pop al Carrer-Desllunat estarà dedicada al jazz

  • Escrit per LVDLV

DESLLUNAT Pop13 Jazz CULTURA.- El Festival tindrà lloc els diez 14 i 15 de juliol en la platja de Tavernes.

Tavernes acollirà una nova edició del festival Pop al Carrer – Desllunat que enguany compleix tretze anys, seguint amb la idea d’anar més enllà de les músiques populars contemporànies amb les que es va concebre.

Segueix buscant la barreja de disciplines artístiques amb el protagonisme de les arts en viu tot i que, això sí, continuant amb la participació d’artistes ben particulars, de tot arreu, trencadors de motlles i amb propostes interessants fora de sèrie. I seguint, així mateix, amb la mixtura de públics. L’escenari serà de nou la plaça de les Palmeretes a la platja de Tavernes de la Valldigna i tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol. L’accés al festival és lliure i gratuït.

A més, enguany es prestarà especial atenció a tot allò que envolta i complementa el gaudi dels espectacles com és el bon menjar amb cuina creativa i de proximitat, la Food Truck Tandoor, amb cuina agroecològica i com a complement hi haurà l’habitual carta refrescos i granissats de fabricació casolana.

En aquests dos dies, es podrà gaudir dels ritmes sincopats i improvisacions de Josep Lluís Galiana, del gypsy jazz de Gatos Revoltosos, de la calidesa clàssica d’Arantxa Domínguez i Ricardo Belda, del hard bop de Ramón Cardo & The Nyora Boopers i del jazz flamenc de Radio Pesquera (Pablo Novoa & Novo García) i de Guadalupe Mediavilla des d’Argentina. Hi haurà la possibilitat d’aprendre a ballar el lindy-hop de la mà dels directors de l’escola Black Bottom Studio. Tot un ventall d’estils que caben dins d’aquest híbrid gènere musical que és el jazz. Es farà també un homenatge a tota una generació de músics vallers que, començaren amb el jazz a finals dels 90 de la mà de Ximo Caffarena i de les sessions que oferia el Pub Padur, regentat per Ximo “El Gato”.

La plaça de les Palmeretes s’ambientarà a manera de club de jazz per donar la benvinguda als artistes. I en això comptarem amb el Triangulista, com a mestre de cerimònies per introduir i contextualitzar les actuacions.

El festival Pop al Carrer està organitzat per LaCasaCalba i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Ivestigació, Cultura i Esport i la Diputació de València.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.