Menu
Publicitat.-

El jazz centra enguany la tretzena edició del festival Pop al Carrer-Deslluna

  • Escrit per LVDLV

Cartell POP13 Amb EMPRESESMÚSICA.- Demà arranca El festival Pop al Carrer – Desllunat que enguany compleix enguany tretze edicions. El Festival, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i LaCasaCalba tindrà lloc el divendres 14 i el dissabte 15 de juliol en la plaça de les Palmeretes de la Platja de Tavernes de la Valldigna.

Enguany el festival Pop al Carrer – Desllunat tot i que es centra en el jazz, busca la barreja de disciplines artístiques amb el protagonisme de les arts en viu amb la participació d’artistes ben particulars, de tot arreu, trencadors de motlles i amb propostes interessants fora de sèrie.

A més, es prestarà especial atenció a tot allò que envolta i complementa el gaudi dels espectacles com és el bon menjar amb cuina creativa i de proximitat a càrrec de Pep Solà, cuiner de Fusta Orgànic de Gandia; la Food Truck Tandoor, amb cuina agroecològica i com a complement hi haurà l’habitual carta refrescos i granissats de fabricació casolana.
Es pot consultar tot el programa i els horaris en la web www.popalcarrer.org

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.