Menu
Publicitat.-

La XXIII Fira de Sant Jaume de Tavernes obrirà les portes el dia 21 de juliol amb nous atractius

  • Escrit per LVDLV

Cartell amb programacio

CULTURA.- Inclourà desfilades de moros i cristians, muixeranga, batucades, dolçaina i tabalet, dansades, actuacions i desfilades d’indumentària valenciana, entre altres activitats.

L’Ajuntament de Tavernes ha apostat per dotar de nous atractius la XXIII Fira de Sant Jaume, que obrirà les portes el dia 21 de juliol en la platja de Tavernes.

Enguany, esta fira de productes valencians canvia el format i inclourà diversos espectacles i desfilades, com muixeranga, moros i cristians, dansades, batucades, grup de dolçaina i tabalet, etc. Tot combinat amb la mostra, degustació i venda de productes valencians, així com foodtrucks (caravanes de tapes) i una zona chillout. A més, hi haurà espais d’oci per als xiquets amb tallers didàctics i castells unflables.

Entre altres iniciatives, hi ha prevista una visita guiada i teatralitzada nocturna a la torre de guaita, i una mascletada nocturna. Tot amb l’objectiu de donar més impacte i més atractiu turístic a l’esdeveniment.

La fira estarà oberta fins al dimarts 25 juliol en l'avinguda de la Marina de la platja de Tavernes de la Valldigna.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.