Menu

Què opines de la votació contraria de Karina Vercher als pressupostos del 2013 a Tavernes?

  • Escrit per LVDLV

debate-300x225A DEBAT.- Obrim un debat al voltant del plenari del dillums, dia 6 de maig, a Tavernes de la Valldigna. La regidora no adscrita i segon tinent alcalde, Karina Vercher, va votar en contra dels pressupostos presentats pel govern municipal del qual forma part.

Quina és la teua opinió? Siga del color que siga et donem total llibertat, sempre que t'expresses d'una manera educada i sense insultar ni faltar al respecte.

No cal ni estar registrat. Simplement et demanem que, quan parles, utilitzes sempre el mateix non d'usuari per tal que el lectors i participants tinguen un millor accés a tots els teus comentaris si de cas volen seguir-te.

Respectarem totes les opinions. Si alguna opinió no t'agrada, la pots denunciar (fes clic en "avisar"). Totes aquelles que superen les 5 denúncies seran revisades i serà La Veu de la Valldigna l'únic qui determinarà el ser esborrades o no.

ESTEU TOTS CONVIDATS AMB PLENA LLIBERTAT, SEMPRE i quan RESPECTEU LA LLIBERTAT DELS ALTRES I SIGUEU EDUCATS. Pretenem un debat constructiu, no destructiu.

NOTA.- En aquesta ocasió, si no vols, no cal indicar el teu correu. L'opció és per a tots aquells que vulguen rebre notificacions quan un nou comentari ha estat publicat.

Deixa els teus comentaris

0