Menu

Què opines de la moció de censura presentada pel Partit Popular de Tavernes i Karina Vercher contra l'alcalde Jordi Juan?

  • Escrit per LVDLV

debatcensuraA DEBAT.- Obrim un debat al voltant de la decisió del Partit Popular de Tavernes i Karina Vercher de presentar moció de censura contra l'alcalde de Tavernes Jordi Juan.

Quina és la teua opinió? Com ho valores tu? Et sembla una decissió encertada?... Siga del color que siga et donem total llibertat, sempre que t'expresses d'una manera educada i sense insultar ni faltar al respecte.

No cal ni estar registrat. Simplement et demanem que, quan parles, utilitzes sempre el mateix non d'usuari per tal que el lectors i participants tinguen un millor accés a tots els teus comentaris si de cas volen seguir-te.

Respectarem totes les opinions. Si alguna opinió no t'agrada, la pots denunciar (fes clic en "avisar"). Totes aquelles que superen les 5 denúncies seran revisades i serà La Veu de la Valldigna l'únic qui determinarà el ser esborrades o no.

ESTEU TOTS CONVIDATS AMB PLENA LLIBERTAT, SEMPRE i quan RESPECTEU LA LLIBERTAT DELS ALTRES I SIGUEU EDUCATS. Pretenem un debat constructiu, no destructiu.

NOTA.- En aquesta ocasió, si no vols, no cal indicar el teu correu. L'opció és per a tots aquells que vulguen rebre notificacions quan un nou comentari ha estat publicat.

NOTICIES RELACIONADES.- 
• Primeres declaracions de Jordi Juan en referència a la moció de censura
• Esquerra Unida recorda que Karina Vercher fou expulsada de la formació
 El PP confirma la moció de censura amb la firma i vot de Karina Vercher

Deixa els teus comentaris

0