Menu
Publicitat.-

Entrevistem a Nerea Cascales, Fallera Major Infantil de la Cambro 2013

  • Escrit per Alba Estornell Gascón

Nerea Cascales, Fallera Major Falla Cambro 2013FALLES 2013.- Aquesta és l'entrevista realitzada a la xiqueta Nerea Cascales, Fallera Major Infantil de la falla Cambro per al present 2013. Abans de tot, donar-te l'enhorabona per aquest càrrec i les gràcies per haver participat.

1.- Ja has sigut exaltada com a Fallera Major Infantil de la Falla Cambro 2013. Quin va ser el moment més emotiu per a tu?

— Va ser quan em vaig aposentar en el tron i les meues cosines em van dirigir unes paraules.

2.- Com et sents per ser la màxima representant infantil de la teua falla?

— Em sent molt contenta i orgullosa d'haver arribat ací gràcies als meus pares.

3.- Qui et va introduir en el món de les falles?

— El que em va introduir va ser el meu pare.

4.- Quan?

— Quan jo tenia 3 anys

5.- Com va ser el moment en el que et van comunicar que havies sigut l'elegida per a representar els més menuts de la teua falla?

— Va ser molt emocionant, ja que els meus pares, quan jo els ho deia, em contestaven: "No et faces il·lusions que després ixen cagallons".

6.- Què significa per a tu, ser Fallera Major Infantil de la teua falla?

— Per a mi significa ser la màxima representant dels més menudets i també ser el centre d'atenció

7.- Quin és l'acte faller que més t'agrada? Per què?

— El que més m'agrada és el dia de Sant Josep, perquè és molt bonic per a mi veure la Mare de Déu plena de ramells de tots els fallers i falleres, i és molt impressionant.

8.- Què esperes d'aquestes falles?

— Espere poder gaudir al màxim amb la meua falla i els meus amics, falleres majors, presidents i familiars, ja que el temps passa volant.

9.- Tens algun missatge per als fallerets i falleretes del Cambro?

— Clar que sí. El meu missatge és poder estar a l'altura de tot i, sobretot, passar-ho d'allò més bé amb tots i gaudir moltíssim.

10.- Nerea, aprofita aquest moment per a dedicar algunes paraules a qui tu vulgues.

— M'agradaria dirigir-me als meus pares perquè sàpiguen que els vull molt; perquè sé que aquests són temps difícils per a tots i han fet que s'ha acomplira el meu somni. No és prou amb dir-los gràcies, perquè s'ho mereixen tot i molt més! També vull donar les gràcies a la meua família per recolzar-me en tot, i a les meues amigues gràcies per estar al meu costat en tot i que aquestes falles siguen inoblidables. Vos vull, xiques! I per últim a ma tia Pepa, que està en França, dir-li que encara que estes falles no estiga amb mi, que la vull moltíssim i que és el més gran que pot tindre una persona. Et vull, tia. Gràcies a tots! Visquen les falles 2013! 

Deixa'ns el teu comentari!!