Menu
Publicitat.-

Entrevistem Clara Isabel Vidal, Fallera Major Falla Prado 2014

  • Escrit per Alba Estornell

Clara Isabel Vidal i Climent, Fallera Major Prado 2'14ENTREVISTA.- Clara Isabel Vidal i Climent (25/07/1986), va ser exaltada el passat 8 de febrer com a fallera major de la Falla Prado 2014. Després de l'intens cap de setmana, ens ha dedicat uns minuts perquè tots puguem conèixer-la millor i saber les seues sensacions ara que ja és fallera major.

 

• Ja has sigut exaltada fallera major de la Falla Prado del 2014. Com et sents en veure que ja comença el teu any?

— Amb moltissima il·lusió, i amb ganes de viure cada segon de les falles del 2014.

• Des de quan estàs al món de les falles?

— Des de l'any 1987, quan la meua tia Ana, va decidir presentar-se per representar l'any 1988 la nostra comissió com a fallera major.

• Qui et va introduir a la festa fallera?

— Com he dit abans, la meua tia Ana amb ajuda de la meua iaia Rosa, foren qui van convèncer la meua mare. Gràcies a elles puc dir que sóc part de la falles i de Falla Prado, de la que estic molt orgullosa de pertànyer.

• Quin moment va ser el més emotiu per a tu la nit de la teua presentació?

— Tots foren especials. Temia el discurs, perquè a casa assajant-lo, m'emocionava moltíssim, però aquella nit, em va eixir prou bé. Tal vegada el moment més emotiu va ser quan vaig vore la meua amiga Mar vestida de fallera, que em va deixar un poc desconcertada.

• Com va ser que vas decidir presentar-te a fallera major de la falla Prado?

— Ufff, ho he desitjat quasi des que tinc raó de ser. Ha sigut el meu gran somni des de sempre. Cada any en el dia de l'exaltació recorde que sempre li deia a tots " l'any que ve seré jo", i mai passava fins que en un obrir i tancar d'ulls ha passat.

• Conta'ns com va ser el moment en el que et van comunicar que havies sigut tu l'elegida. T'ho esperaves?

— Un poc, perquè últimament amb el tema de la crisi aquestes festes es queden un poc "en un pla segon". Encara que fins l'últim dia no ho tenia molt clar, i en els últims minuts pensava que no em cridarien. Per a mi va ser una espera llarguíssima que, amb amics i familiars, vam estar esperant amb intriga la telefonada.

• Venint d'una família fallera com véns tu, t'han donat algun consell eixes familiars que ja han estat al teu lloc altres anys?

— Sí, clar, que disfrute al màxim de cada segon.

• Què és el que et ve a la ment quan escoltes la paraula "falles"?

— La meua falla Prado.

• Després d'estar a la FDF, i com a component de la Cort d'Honor de la fallera major de Tavernes 2013, es pot dir que tens un llarg recorregut al món faller. Què és el que més en destaques?

— Ufff.. Sobretot la gent que he conegut on he aprés d'ells i d'elles, tant com a fallera com a persona. Tant de la FDF com de la Cort he tret una bona amistat amb molta gent i en guarde moltissims records bons

• Clara, per a finalitzar vols fer algun agraïment en especial?

— Tant als meus familiars com amics, que han sigut els primers a recolzar-me, com a la comissió de la Falla Prado, per tota la faena feta i per fer, que no és poca, ja que tenim un gran equip, com a tot el grup artístic, per l'espectacle tan al·lucinant que muntaren, on convertiren la Casa de la Cultura en un circ meravellós.

• Per Alba Estornell Gascón

Deixa'ns el teu comentari!!