Menu
Publicitat.-

Entrevistem Rosabel Alberola, Fallera Major Infantil de la Falla la Via 2014

  • Escrit per Alba Estornell

Rosabel Alberola Escrihuela, Fallera Major Falla La Via 2014ENTREVISTA.- Després de la seua exaltació, la fallera major infantil de la Falla La Via, Rosabel Alberola, ens ha dedicat uns minuts, els quals hem aprofitat per a fer-li unes preguntetes i així conèixer-la millor com a fallereta.

• Ja has sigut exaltada com a fallera major infantil de la Falla La Via 2014. Quin va ser el moment més emotiu per a tu?

— Tota la vesprada de la Presentació va ser molt emotiva. Començant pel moment en què la Falla La Via em va arreplegar i vaig baixar al carrer ple de gent i la banda estava tocant "València"; també quan em van nomenar i vaig eixir de darrere del drac, però no vaig poder contenir les llàgrimes quan vaig sentir la veu en off de ma mare.

• Com et sents per ser la màxima representant infantil de la teua falla?

— Em sent molt orgullosa de representar els menuts de la Falla La Via, és molt important per a mi i ho pense fer el millor que puga, perquè la meua falla es mereix el millor i no regatejaré cap esforç.

• Qui et va introduir al món de les falles?

— Ma mare, que pertany a la Falla La Via des que es va fundar i va ser la segona fallera major infantil a l'any 1983.

• Quan?

— Va ser mon pare, qui em va apuntar a la falla al mateix temps que va vindre a manifestar-me, mentre jo encara estava a l'hospital.

• Com va ser el moment en el que et van comunicar que havies sigut l'elegida per a representar els més menuts de la teua falla?
— Va ser una nit molt especial, el nostre president Luis Montoya i Juan junt amb la Comissió de la Falla La Via, em va telefonar a mitjanit per a comunicar-me que era l'elegida i em van brindar el primer aplaudiment com la fallera major infantil del 2014; per descomptat que vaig botar d'alegria.

I encara que era molt tard, ho vaig comunicar a la meua família i per WhatsApp a les meues amigues que estaven despertes esperant-me.

• Què significa per a tu, ser fallera major infantil de la teua falla?

— És una gran responsabilitat que han depositat en mi i un gran honor representar els mes menuts de la Falla La Via.

• Quin és l'acte faller que més t'agrada? Per què?

— Encara que tots els actes m'agraden, el que més m'agrada és la "Cremà", perquè és l'acte més representatiu de la festa fallera, on cremem totes les coses males de l'any i comencem un nou any faller.

• Què esperes d'aquestes falles?

— Espere passar-ho molt bé, igual que els anys enrere, però disfrutaré més que mai i intentaré tindre este any en la meua memòria per sempre.

• Tens algun missatge per als fallerets i falleretes de La Via?.

— Si, jo vull dir als fallerets i falleretes de La Via que gaudisquen de la festa fallera al màxim, que participen en tots els actes i que segur que tots junts ho passarem molt bé.

• Rosabel, aprofita aquest moment per a dedicar algunes paraules a qui tu vulgues.

— El dia de la meua presentació, al meu discurs, ja vaig recordar a totes les persones importants que han fet possible que jo fóra la fallera major infantil de la Falla La Via, de totes maneres vull tornar a agrair a la Comissió de La Via, que és la meua família fallera, tot l'esforç que han fet per a què la presentació fora tant bonica, que feren una carossa de primer premi, que la Matinal Motera fóra un gran èxit i que tinguem un llibret premiat a València. També vull agrair a la meua família l'esforç fet i a la meua fallera major, Eva Muñoz, i als meus presidents, Luis Montoya i Juan i Luis Montoya i Alberola, l'afecte que des del primer moment m'han donat i que jo els tinc també a ells.

• Per Alba Estornell Gascón

Deixa'ns el teu comentari!!