Menu
Publicitat.-

Entrevistem Alejandra Palomares Camarena, Fallera Major de la Falla Passeig 2014

  • Escrit per Alba Estornell

Aleixandra Palomares i Camarena, Fallera Major Falla Passeig 2014ENTREVISTA.- Després de la seua exaltació, la fallera major de la Falla Passeig, Alejandra Palomares, ens ha dedicat uns minuts, que hem aprofitat per a entrevistar-la i així conèixer-la més a fons, com a persona i sobretot com a fallera.

• Ja has sigut exaltada fallera major de la Falla Passeig del 2014. Com et sents en veure que està complint-se el teu somni?

— Estic molt contenta i emocionada; experimentant noves sensacions i vivències des d'un lloc diferent dins de la comissió.

• Des de quan estàs al món de les falles?


— Des de ben menudeta, sóc fallera des que tinc 4 mesets, encara que vaig començar en una altra comissió.


• Quin moment va ser el més emotiu per a tu la nit de la teua presentació?

— Tinc molts records bonics d'eixe dia, com per exemple quan el meu avi i la meua germana em varen pujar la banda de fallera major; també quan els meus cunyats, cosins i ma tia em van pujar el corbatí, quan Agustí em va entregar el ramell de flors... Però el moment que mai, mai podré oblidar és l'eixida de casa, quan vaig veure tots els fallers de la meua falla a la porta de casa, la banda de música sonant i l'olor de pólvora; ahí sí que va ser la mescla perfecta per a experimentar el sentiment de fallera major.

• Com va ser el moment en el que et comunicaven que havies sigut l'elegida per a representar el Passeig en el 2014?

— Va ser un moment molt emotiu, ja que el meu desig era ser la representat de la meua falla pel 2014; ahí em vaig adonar que el meu somni estava complint-se.


• Quin es l'acte faller que més t'agrada?


— Tots els actes que envolten el món de les falles m'agraden, no sabria decantar-me'n per cap en especial, ja que tots tenen el seu encant; des de la "demanà" i la proclamació, passant per la plantada del monument, l'entrega de premis i l'ofrena fins a la "cremà".


• Què esperes d'aquestes falles?

— Espere gaudir al màxim de cadascun d'aquests actes i saber representar com cal la meua comissió.

• Si et dic la paraula: Falla, que es el primer que et ve a la ment?


— El monument faller, l'olor de pólvora i la música de les xarangues.


• Què signifiquen per a tu les falles?

— Per a mi les falles signifiquen viure la festa de la meua terra, viure una de les tradicions dels valencians, ja que considere que més que una festa es un sentiment .

• Tens algun missatge per als fallers i falleres del Passeig, i per a la comissió?

— Sí, que gaudisquen tot el que puguen I més si és possible, del món de les falles i que ahí estaré jo per tot el que necessiten; i a la comissió sols dir-los que gràcies per confiar en mi per a ser la representant de la falla en aquest any tan important com és el 30º aniversari.

• Alejandra, si tens guardades algunes paraules d'agraïment, ara es el moment de dir-les

— No tindria prou paraules per agrair a tota la gent que ha estat fent-me costat des del primer moment, així que per a tots mil gràcies, encara que sí que he de reconèixer el gran esforç de la meua família, ja que encara que no són fallers en tot moment m'han recolzat per a què tot fóra el millor possible; i per suposat no podia deixar de mencionar Agustí, la meua parella, sempre pendent de mi per fer-me sentir com una "reina" i com no, les meues amigues, cada una de elles esforçant-se com la que més per a què tot fóra perfecte.

A tots GRÀCIES!!! Perquè sense ells no haguera sigut el mateix.

• Per Alba Estornell Gascón

Deixa'ns el teu comentari!!