Menu
Publicitat.-

El RC Tavernes guanya al Cullera en un partit sensacional per 12 a 38

  • Escrit per Raül Gil

Rugby Club Tavernes contra el Safor-GandiaESPORTS.- El dissabte, en el camp Joan Palomares de Cullera, es va veure un partit molt emocionant amb molta pressió dels jugadors del Cullera, que eixiren al camp ben motivats i amb ganes d'agradar a la seua afició.

La primera part va estar molt igualada. Els de Cullera intentaren fer-se amb la possessió del baló i amb domini de la zona d'atac, però va ser el Tavernes qui materialitzava les ocasions. Primerament, amb un drop de Juansa i desprès amb dos assajos; un de Josep Cantos i un altre de Juansa que, transformats per Josep Cantos, deixaven el marcador en la primera part 5 a 17 a favor del Tavernes.

La segona part també va començar amb ocasions del Cullera ben contrarestades amb una bona defensa de tots els jugadors del Tavernes. Desprès d'uns quants atacs del Cullera, José Esparza del Tavernes feia una jugada ràpida que seria materialitzada amb assaig per Francesc. Desprès vingueren els assajos de Zeus i el mateix José Esparza que, amb les transformacions de Josep Cantos, deixaven el marcador en un clar 12 a 38 a favor del Tavernes.

Amb aquest resultat el Tavernes queda líder del grup per davant del Dénia.

Jugaren en el Tavernes.- En la davantera: Sisco, Fariñas, Juan, Padilla, Sergi, Roto, José Evaristo i José Esparza. De Mig de Melé: Juansa. En la Línia: Josep Cantos, Andreu, Mata, Marcel i Francesc. Arrier: Genar i en els canvis Àlex Peris, Facundo, Mariano i Zeus.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.