Menu
Publicitat.-

Eixida de senderisme a Tavernes

  • Escrit per LVDLV

Cartell del SenderismeSENDERISME.- La ruta està programa per al dissabte 23 d’abril i inclou els paratges del mirador i el Racó de Joana, entre altres. Les inscripcions seran a les 9 hores i l’eixida a les 9.30 hores, en el poliesportiu municipal.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb el Centre Excursionista, el Grup Scouts la Valldigna, Creu Roja i Protecció Civil ha organitzat una eixida de senderisme este dissabte, 23 d’abril.

L’eixida de la ruta tindrà lloc a les 9.30 hores des del poliesportiu municipal. El recorregut inclou la zona del mirador, on els participants esmorzaran, la zona del Racó de Joana i, finalment, la senda travessera. Amb esta activitat, majors i menuts coneixeran millor el seu entorn i, a més, gaudiran del paisatge de la Valldigna.

L’activitat, oberta per a tot el públic, acabarà cap a les 13 hores. Els xiquets menors de 9 anys hi han d’anar acompanyats d’un adult.

Les persones que vulguen participar-hi han d’acudir el mateix dia a les 9 hores al poliesportiu per a inscriure’s. Tots els participants rebran un detall.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.