Menu
Publicitat.-

Cap de setmana d'activitats al GMValldigna

  • Escrit per LVDLV

Cap de Setmana d'activitatsSENDERISME.- El dissabte 28 al Refugi de la Bastida una trentena de genets, amb les seues muntures gaudiren del Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda, fent una jornada pels senders i camins envoltants del Refugi de la Bastida.

El diumenge 29, altres membres s'ha costen a la cova del Candil de Tous per a entrar a les seues entranyes.
També altres membres de l'entitat Valldignanenca s'han acostat a la Serra de Bernia per recorrer els seus senders, en concret el PR-CV 436 Benissa, Camí de la Cova de la Sep de Altea la Vella un bonic camí recuperat recentment que baixa serpentejant des de les Cordelleres fins Altea la Vella, construït amb la tècnica de la pedra en sec, un camí històric recentment recuperat l'ajuntament.

• GMV

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.