Menu
Publicitat.-

Tavernes celebra la XVII edició de la Festa de l’Esport

  • Escrit per LVDLV

cartell festa esport 2016ESPORTS.- Un total de 102 esportistes nominats pels clubs seran premiats pels resultats d’esta temporada.

La XVII edició de la Festa de l’Esport tanca la temporada 2015-16 i serveix de reconeixement de la constància, esforç i treball tant dels esportistes com dels entrenadors i directius dels clubs de Tavernes.

Enguany, un total de 102 esportistes nominats pels clubs seran premiats pels resultats obtinguts durant la temporada. A més, la Regidoria d’Esports entregarà 8 nominacions honorífiques que corresponen a equips i esportistes que individualment han aconseguit ser campions en les categories respectives.

Entre els nominats hi ha el primer equip, el juvenil i els veterans de la UE Tavernes per haver sigut campions de les lligues respectives; l’equip sènior A i el sènior B del Club Bàsquet Tavernes, i l’equip femení del club Atlètic la Vall, per haver aconseguit pujar de categoria.

L’atleta Ivan Duarte Ortiz, campió autonòmic i 5è d’Espanya en categoria Juvenil, i Bernardo Jareño Manclús, campió autonòmic d’aquatló i subcampió d’Espanya en la mateixa modalitat, també es troben entre els nominats.

A més, hi haurà 4 mencions especials per a Josep Juan Escrihuela i Juan Bautista Palomares Alberola per la seua trajectòria esportiva i col·laboració en les activitats extraescolars des de la seua fundació, a la UE Tavernes en el 75é aniversari i a la Cafeteria Murciano, empresa que col·laboradora en diversos actes i activitats organitzades per la Regidoria d’Esports.

L’acte serà demà divendres a partir de les 19:30 hores en la Casa de la Cultura.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.