Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes ofereix una àmplia programació esportiva per a este estiu

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESESPORTS.- Enguany, la gimnàstica de manteniment i l’aeròbic que es feia cada estiu en el cine es traslladaran a l’entorn de la torre de guaita.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat activitats esportives dirigides a totes les franges d'edat per als mesos de juliol i agost, que es duran a terme principalment en la platja.

A partir de l’1 de juliol començarà la gimnàstica de manteniment i l’aeròbic de platja que enguany, com a novetat, es farà en la zona de la torre de guaita.

La segona travessia nadant està prevista per al dissabte dia 9 de juliol. La XVI edició de Seven Rubgi serà el dissabte 23 de juliol, i les 12 hores de futbet, infantil, aleví i benjamí tindran lloc el dijous 28.

En agost, a més, hi haurà la XXVI Cursa a la platja el divendres dia 5. També, campionat de vòlei, de futbol i de futbet. Per als menuts, a més, s’ha organitzat tennis de platja, entre moltes altres activitats.

L’Ajuntament ha posat ja a punt les instal·lacions esportives de la platja perquè qualsevol persona puga utilitzar-les pel seu compte durant el mes de juny.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.