Menu
Publicitat.-

Torna l’Atletisme a Tavernes de la Valldigna

  • Escrit per LVDLV

InscripcióESPORTS.- El proper dilluns 5 de setembre de 2016, comença la nova temporada per als xiquets i xiquetes del Club d’Atletisme la Valldigna.

Els entrenaments seran, com sempre, al Camp d’Esports “El Vergeret”, on té la seu el Club d’Atletisme La Valldigna, i els horaris es mantindran igual que la passada temporada; dilluns i dimecres (de 17:00 a 18:00 o de 18:00 a 19:00) per als infantils, cadets i juvenils, i els dimarts i dijous (de 17:00 a 18:00) per als prebenjamins, benjamins i alevins.

El període d’inscripcions comença el mateix dia i estarà obert durant tot el mes de setembre, en dimarts i dijous de 17:00 a 18:00 a les oficines del Club.

A més a més, al llarg del mes de setembre es realitzaran les II Jornades de portes obertes, on els xiquets i xiquetes de La Valldigna podran vindre a realitzar algunes sessions amb els entrenadors i entrenadores del Club, per a poder conèixer l’Esport i gaudir de bona companyia.

També comencen els entrenaments per als grups d’adults, en dos horaris de 18:00 a 19:00 per al grup A i de 19:00 a 20:00 per al grup B, sempre en dimarts i dijous.

El Club d’Atletisme La Valldigna vol informar que el proper divendres 16 de setembre a les 18:00 hores se celebrarà la cursa escolar de Festes. La meta estarà situada al Passeig Colon enfront a l’entrada del Camp Municipal d’Esports.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.