Menu
Publicitat.-

Exhibició de pilota de les fundacions Adisva i Espurna a Tavernes de la Valldigna

  • Escrit per LVDLV

Foto grupESPORTS.- L’Ajuntament de Tavernes convida cada any els membres d’estes fundacions a les festes de Tavernes per a fer una exhibició de pilota valenciana en el trinquet municipal.

El trinquet municipal va acollir ahir de vesprada la celebració del campionat de pilota de les fundacions Adisva i Espurna, que s’ha constituït com un dels actes tradicionals dins les festes majors de Tavernes.

Els participants van fer una exhibició de pilota i van demostrar la seua trajectòria esportiva. El públic assistent va animar cada un dels equips i va reconèixer l’esforç dels esportistes.

L’acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Juan, i d’alguns regidors de la Corporació municipal, que van seguir les partides organitzades i, a més, participaren en el lliurament de medalles i obsequis.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.