Menu
Publicitat.-

El Mondúber Trail arriba a Tavernes este cap de setmana

  • Escrit per LVDLV

Cartell Monduber trailESPORTS.- El dissabte 24 es disputaran tres curses de muntanya: una ultra de 78 quilòmetres, que és Copa d’Espanya, una marató de 42 i un mitja marató de 21 quilòmetres.

La III edició del Mondúber Trail es celebra enguany a la ciutat de Tavernes de la Valldigna el dissabte 24 i el diumenge 25 de setembre.

Es tracta d’un esdeveniment esportiu format per tres curses de muntanya que tindran lloc dissabte: una ultra de 78 quilòmetres a partir de les 5 del matí, que és Copa d’Espanya; una marató de 42 quilòmetres, que tindrà l’eixida a les 7 del matí; i un mitja marató de 21 quilòmetres que començarà a les 18 h.

Totes les proves estan homologades per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la International Trail Running Association (ITRA). A més, són puntuables per al Montblanc.

Hi participaran 500 corredors internacionals, fins i tot de Finlàndia, i d’àmbit nacional, com per exemple la selecció andalusa, corredors de la talla de Mercedes Mila, Dani Amat i Víctor Bernard.

L’eixida i l’arribada de les curses seran des del carrer Metge Paco Valiente, en la plaça del poliesportiu municipal. Allí hi haurà activitats per als xiquets, animació amb música i locutors, i fira de productes.

Diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira. A més, els patrocinadors són FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.