Menu
Publicitat.-

La Falla Cambro confirma que la tercera cursa BTT será el pròxim 30 d'octubre

  • Escrit per LVDLV

Cursa BTT CambroESPORTS.- La Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna ja ha posat en marxa la organització de la tercera edició de la Cursa BTT, que este 2016 se celebrarà el 30 d'octubre i comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, de la Diputació de València, a través de la seua marca turística i de més de setanta empreses privades locals.

La comisió vallera, presidida per Ximo Mifsud, pretén que esta siga l'edició que consolide un event que en els seus dos primers anys ha aconseguit reunir a més de 100 amants de les bicicletes de muntanya. La principal novetat per a enguany serà el circuit. Els experts amb els que compta la falla porten mesos treballant per tal de fer-lo més apassionant si cap amb l'objectiu de que resulte més atractiu per al cada vegada major nombre d'amants d'este esport.

L'entitat compta, a més, amb el suport del Club de BTT de Tavernes. Un dels atractius de la prova és, precisament, el paissatge que travessen els ciclistes. El circuit recorre alguns els paratges naturals més rics i importants del terme valler, pel que, a més de fer esport, els participants poden conéixer de prop estos espais.

La Falla Cambro, que fa un desplegament de més de cent persones per tal de posar en marxa la competició, donarà facilitats als participants per a que puguen refrescar-se o dutxar-se una vegada finalitze la prova. També, com en l'edició anterior, oferirà servei de massatge gratuit per als ciclistes que ho desitgen.

La cursa, com sempre, arrancarà a les 9 del matí des de la porta del casal d'esta falla vallera, on també acabarà, al carrer Gabriel Hernández de Tavernes, a escasos metres de la zona del polígon industrial, on hi ha una gran zona d'aparcament que pot facilitar molt la participació als que venen d'altres municipis, que en són molts. Mifsud destaca "la il·lusió i la cura que li posa tota la gent de la Falla Cambro a l'organització d'un event que per a nosaltres és molt important".

El president apunta també que, a més de que la cursa resulte atractiva, "busquem que la gent que ve se senta còmoda, que no els falte de res i que tinguem capacitat per a respondre a qualsevol imprevist i això en les dos primeres edicions ho hem aconseguit".

El màxim representant de la comissió apunta, a més, que la volta "permet que molta gent que ve d'altres llocs puga conéixer el ric patrimoni natural del que disposa Tavernes y la Valldigna, una oferta turística més que sumar al sol i la platja i a la qual la falla Cambro fa una important aportació".

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.