Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes inicia la campanya "No és no" amb un partit de bàsquet

  • Escrit per LVDLV

Foto partit basquetESPORTS.- El poliesportiu municipal va acollir ahir l’acte esportiu per a sensibilitzar contra la violència de gènere.

La Regidoria d’Igualtat, amb la col·laboració de Club de Bàsquet Tavernes, va organitzar ahir un partit de bàsquet per a conscienciar contra la violència de gènere. Este acte va servir per a començar la campanya “No és No”, que es durà terme al llarg de l’any per a fer conscienciació en els jóvens.

Com va assenyalar la regidora d’Igualtat i Serveis Socials, Noèlia Alberola, “les regidories de Seguretat Ciutadana, Igualtat i Serveis Socials, Educació i Joventut treballaran conjuntament i coordinaran activitats en els instituts i en les zones d’oci. A més, un agent de la Policia Local i una tècnica del Departament de Serveis Socials programaran tertúlies i debats amb l’objectiu de fer-los pensar i que actuen en conseqüència. A banda, hi haurà una acció focalitzada al voltant del Festivern, on voluntaris faran tasques informatives, tant en les zones d’acampada com en altres punts d’interés els dies que dure el festival”.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.