Menu
Publicitat.-

Tavernes de la Valldigna inicia la primavera en el "Trail Les Creus"

  • Escrit per LVDLV

Cartell TrialSENDERISME.- El proper2 d’ abril de 2017 a partir de les 08:30 hores tindrà lloc a Tavernes de la valldigna el “Trail Les Creus”.

La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, constarà de 3 modalitats: el Trail de 22,5 km i un desnivellpositiu de 1.230 metres, en segon lloc el Sprintrail amb 10,2km i 550 metres de desnivell, i per últim la marxa no competitiva què compartirà recorregut amb el Sprintrail. Els participants tindran el privilegi de recórrer sendes històriques i d’alt valor paisatgístic i cultural. A més, els acompanyants podran gaudir de les diferents activitats i d’un gran ambient al Passeig del País valencià (zona de meta), on junt als habitants de Tavernes passaranun gran dia d’esport i diversió apte per a tots els públics.

Més informació de la cursa en:

https://www.mychip.es/evento/trail-les-creus-2

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.