Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament organitza una ruta de senderisme per la zona de l’Ombria, el Clot de la Font i el camí Vell del Pla

  • Escrit per LVDLV

Senderisme 2017SENDERISME.- Serà este dissabte dia 8 d’abril, amb l’objectiu que els més menuts coneguen la vall i siguen conscients del valor patrimonial i paisatgístic dels entorns naturals de Tavernes.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una ruta de senderisme per la zona de l’Ombria, el Clot de la Font i el camí Vell del Pla per tal que els xiquets tinguen l’oportunitat de conèixer els entorns naturals i el patrimoni de què disposa Tavernes.

L’eixida serà des del poliesportiu municipal a les 9:30 del matí. Des d’allí s’arribarà al Clot de la Font, on es farà una parada per a esmorzar. Després aniran al Molí Vell, on hi ha prevista una visita guiada per a veure’n la restauració. En acabar la visita, es tornarà al poliesportiu pel camí del Pla.

Es tracta d’una activitat oberta a tot el públic, que podrà fer les inscripcions a les 9 del matí. Serà imprescindible que els xiquets menors de 9 anys vagen acompanyats d’un adult.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.