Menu
Publicitat.-

La XVIII edició de la Festa de l’Esport distingirà 132 esportistes

  • Escrit per LVDLV

Casa CulturaESPORTS.- L’acte, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, es celebrarà hui divendres en la Casa de la Cultura, a partir de les 19:30 hores.

La XVIII edició de la Festa de l’Esport tanca la temporada 2016/17 i serveix de d’homenatge a la constància, esforç i treball tant dels esportistes com dels entrenadors i directius dels clubs de Tavernes.

Enguany, un total de 132 esportistes nominats pels clubs seran premiats pels resultats obtinguts durant la temporada. A més, la Regidoria d’Esports entregarà ..... nominacions honorífiques que corresponen a equips i esportistes que individualment han aconseguit ser campions en les categories respectives.

Entre estes, a l’equip infantil femení del Club de Bàsquet Tavernes per haver guanyat el campionat provincial de categoria cadet i a Carla Magraner Bofí, en tenis, que participarà representant la Comunitat Valenciana en el campionat d’Espanya.

A més, hi haurà 4 mencions especials per a Salva Escrihuela Quiles i Juan Almiñana Armengol, Traca, per la seua trajectòria esportiva i la dedicació al camp municipal d’esports, respectivament; a Frutas Tono SL, empresa que col·laboradora en diversos actes i activitats organitzades per la Regidoria d’Esports; i a Eduardo Llàcer Gabarrón, per la seua projecció com a ciclista dins d’un equip semiprofessional que participa en curses fora d’Espanya.
L’acte estarà presentat pel periodista esportiu Xavi Alberola.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.