Menu
Publicitat.-

Sara Tur ja és la nova Fallera Major de Tavernes 2015

  • Escrit per LVDLV

Sara Tur PenedésFALLES 2015.- La vesprada-nit del dissabte 15 de novembre, va tindre lloc l'acte d'exaltació de la fallera major de Tavernes 2015, Sara Tur i Penadés, en la Casa de la Cultura de Tavernes. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, entre els aplaudiments de tot el món faller valler, li va imposar la banda acreditava.

L'acte va servir per retre un emotiu l'homenatge darrer a Paco Teodoro, persona molt estimanda i volguda en el món faller i a Tavernes en general i que ens va deixar sobtadament fa unes setmanes.

L'acte faller d'ahir, com ve essent habitual, va tindre dues parts, una d'acomiadament a la fallera major 2014, Empar Manyans, que es va acomiadar tenint paraules d'agraïment al món faller i tot Tavernes en general.

La segon part ja va ser l'exaltació com a fallera major de Sara Tur i Penades, amb l'acte protocol·lari d'imposició de la banda, i els discursos de l'alcalde, Jordi Joan, i les paraules emocionades de la nova fallera major.

Per acabar, les falles del poble i comissions convidades de fora, i institucions com Creu Roja, Protecció Civil i la Guàrdia Civil, saludaren la nova Fallera Major.

Pots vore l'àlbum de fotos que hem fet i que hem publicat en Facebook, FENT CLIC ACÍ

Font: La Cotorra de la Vall

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.