Menu
Publicitat.-

La Falla Passeig celebra la demanà i proclamació de les seues falleres majors per al 2015

  • Escrit per LVDLV

 

Els membres de la comissió del Passeig després de la demanàFALLES 2015.- La Falla Passeig va celebrar ahir dissabte, 29 de novembre, la demanà i proclamació de les seues falleres majors per al 2015, Paula Enguix i Maria Morant, major i infantil respectivament.

Després de l'acte protocol·lari de la demanà, els membres de la falla s'han traslladat al Saló la Font on han estat proclamades Paula i Maria com a falleres majors acompanyades de Toni Gómez i José Padilla com a presidents major i infantil, respectivament.

 

Desenes de fallers i amics de la comissió han acompanyat a les falleres majors en aquests actes protocol·laris. Cal indicar que l'acte de presentació serà a la Casa de la Cultura els dies 10 i 11 de gener del 2015.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.