Menu
Publicitat.-

Les Falles de Tavernes organitzen un Torneig de Futbol 7 solidari amb les 300 caixes d'aliments

  • Escrit per LVDLV

Cartell del Torneid de Futbol 7 Falles TaverenesFALLES.- Les falles de Tavernes han organitzat, per al pròxim diumenge, 28 de desembre, un Torneig de Futbol 7, que començarà a les 10:00 hores en el Camp d'Esports, on participaran equips representants de totes les comissions falleres de la ciutat.

Aquest any, les falles de Tavernes també han volgut sumar-se al projecte solidari de les 300 caixes, i per a la qual cosa, tant els participants en el torneig, com aquells que acudisquen a gaudir dels partits, han de col·laborar aportar un quilo o més d'aliments no peribles que seran destinats a completar les caixes solidaries per a les famílies més desfavorides de la Valldigna, distribuïdes, com en anys anteriors, per voluntaris de Creu Roja i de l'economat de Càritas Interparroquial.

Cal recordar que a més dels diversos esdeveniments organitzats, la campanya ''Apadrina una família de la Valldigna" continua oberta per a tot aquell que, a nivell personal, vulga participar en la campanya de les 300 caixes d'enguany. La manera de fer-ho és molt senzilla i fàcil: apadrinant una de les 300 famílies més desfavorides de la Valldigna. Per això, només cal anar als locals de Creu Roja de Tavernes, al carrer Nou 11, i agafar una caixa (també s'hi poden utilitzar bosses), comboiar els amics, familiars o veïns, i entre tots omplir-la amb almenys 14 productes diferents, com ara: oli, llet, arròs, sucre, sal, conserves, dolços, sucs, cereals, cacau soluble, pasta, formatge, galetes, etc. i entregar-la, fins el 2 de gener, a Creu Roja. El cost estimat de la caixa, segons la marca dels productes, és d'uns 20 euros.

A més de l'opció d'apadrinar una o més famílies omplint una caixa, enguany també col·laboren en la campanya els supermercats d'alimentació, Super Patri, Más y Más i Consum. S'hi han instal·lat 3 punts d'arreplegada d'aliments (carros de la compra) senyalitzats amb el cartell de les 300 caixes solidàries perquè, qui vulga, hi diposite els aliments que vol aportar.

TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM. COMPTEM AMB TU!!

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.