Menu
Publicitat.-

El Torneig de Futbol 7 de les falles arreplega 200 quilos per a les 300 caixes solidàries

  • Escrit per LVDLV

En la foto el primer i segon classificatSOLIDARITAT.- Vora uns 200 quilos de menjar no perible s'han aconseguit arreplegar per a les 300 caixes solidàries per a les famílies més desfavorides de la Valldigna, en el Torneig de Futbol 7 de les Falles de Tavernes, disputat hui diumenge, 28 de desembre, al Camp d'Esports.

La falla guanyadora del torneig ha estat la Dula, en imposar-se, per 3-0 a l'equip representant de la Portal. Torneig aquest en el qual han participat equips representants de les 6 comissions falleres de la localitat.

Amb aquest torneig, les Falles de Tavernes s'han volgut sumar un any més —igual que ho estan fent altres molts col·lectius locals— al projecte solidari de les 300 caixes, les quals està previst repartir-les el pròxim mes de gener de 2015, en els locals de Creu Roja, que es on s'han entregat els aliments arreplegats.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.