Menu
Publicitat.-

Aquest dissabte, 18 de juliol, les Falles de Tavernes celebren el Mig Any Faller

  • Escrit per LVDLV

Cartell Mig Faller 2015FALLES.- La Federació de Falles de Tavernes celebra el pròxim dissabtre, 18 de juliol, el tradicional Mig Any Faller i ho fan una vegada més a la platja de Tavernes. L’objectiu: acostar aquesta festa dels valencians als turistes i estadans que passen els mesos d’estiu a la nostra falla.

La FdeF ha donat a conéixer els actes preparats per a l’ocasió que s’inicien amb una “desperta” pel matí, per continuar en un esmorzar i un concurs de truc, pel matí. A la vesprada, els actes s’inicien amb un passacarrer per l’Avinguda de la Marina que donarà pas a la inauguració d’una exposició de vestimenta tradicional fallera, acte que substitueix a la crema de la falla que enguany no s’hi celebrarà.

A la nit, i com a fi de festa un sopar de germanor i l’actuació en el cinema Olimpo de l’orquestra Nashville per tancar el Mig Any Faller.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.