Menu
Publicitat.-

Fanny Grau: ''Després de rebre el guardó, em sent com si tots els meus projectes de futur de sobte començaren a prendre forma''

  • Escrit per LVDLV
  • Categoria: Entrevistes

Fanny Grau en el moment de ser entrevistada per Alba EstornellENTREVISTA.- Fanny Grau Noguera de 27 anys, és una jove artista de Tavernes de la Valldigna llicenciada en Belles Arts, que el passat 24 d'Octubre va estar premiada a la 29ª edició dels premis BMW de Pintura. De 800 participants, la jove vallera va rebre una de les 10 medalles d'honor en aquest prestigiós certamen, que amb el lema "Compartimos contigo la pasión por el arte", busca posar de manifest el seu compromís amb l'impuls de l'art com a mitjà d'expressió i comunicació, així com també descobrir nous talents, promovent a Espanya l'art en general i la pintura en particular, mitjançant la difusió cultural de les obres.

Llegeix més...

Omar Sala: ''Cada obra té un moment en la meua història''

  • Escrit per Leila Escrihuela Lena
  • Categoria: Entrevistes

El compositor valler Omar SalaENTREVISTA.- Omar Sala (25) és un jove compositor veí de Tavernes de la Valldigna i autor d'aproximadament un catàleg de 20 peces musicals per a banda, orquestra, grups de càmera etc. El proper 18 de juny la Banda del Centre Professional Mestre Arnau de Tavernes tocarà una de les peces d'Omar, Agost d'Espines, obra obligada en el passat Certamen Provincial de Bandes de Castelló.

Llegeix més...

Taize i Edu Tupí, músics brasilers: “Al Brasil hi ha molta diversitat musical, no només bossanova, òbviament”

  • Escrit per LVDLV
  • Categoria: Entrevistes

taize oliveraENTREVISTA.- Taize és una cantant brasilera que resideix al nostre país des de fa anys —primer a Barcelona i després a Tavernes— i que fa poc ha publicat el seu primer llibre de poemes, "Algures" (en algún lugar), en versió bilingüe, portugués i castellà. Ella i el guitarrista Edu Tupí ens han acostumat a comprovar al públic valencià, que la música cantada en portugués d'Amèrica pot resultar ben bona. Ara pareix que ho torna a demostrar en l'àmbit de la poesia escrita i recitada.

Llegeix més...

Víctor Borràs: ''La transparència ha de ser la base d’una institució elegida democràticament''

  • Escrit per Alba Estornell
  • Categoria: Entrevistes

Alba Estornell entrevistat al regidor Víctor BorràsENTREVISTA.- Després de quasi tres anys des que el tripartit format per Bloc-Coalició Compromís, Esquerra Unida i PSPV va començar a governar Tavernes, el regidor Víctor Borràs, ens ha dedicat uns minuts per a fer balanç de quina ha sigut i continua sent la seua tasca dins del Govern municipal.

Llegeix més...

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.