Menu
Publicitat.-

Tavernes repara i millora els panells informatius de la platja

  • Escrit per LVDLV

Panells informatius de la Platja de TavernesPLATJA.- L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Turisme, ha arreglat els panells informatius existents en la platja sobre els serveis i altres notícies d’interés que s’ofereixen als visitants i turistes.

Josep Llàcer, regidor de Turisme, ha confirmat que “els panells ara presenten la informació completament actualitzada en tres llengües: valencià, castellà i anglés, esta darrera per primera vegada. També hem introduït un codi QR amb el qual els usuaris tenen la possibilitat d'obtindre la informació a l'instant mitjançant el mòbil”. El regidor ha assenyalat que el govern municipal segueix amb el seu programa de millora d’infraestructures de la platja per a donar un millor servei als turistes.

Els operaris de l’Ajuntament han substituït l’antic vinil que conté el text informatiu malmés pel pas del temps o per alguna actuació incivil, actuació que s’ha aprofitat per a actualitzar la informació i ampliar les llengües amb l’anglés.

El desig i objectiu de la Regidoria de Turisme, com ha indicat el regidor, és tindre a punt tots els serveis de la platja en l’inici de la temporada turística que comença d’ací a uns dies.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.