Menu
Publicitat.-

L'Ajuntament de Tavernes obri la piscina municipal després de les obres de millora

  • Escrit per LVDLV

Vista parcial de la Piscina Municipal de TavernesOBRES.- La piscina municipal ha obert les instal·lacions al públic després d’un conjunt d’obres que han tingut una durada de més de sis mesos i que han servit per a modernitzar especialment els vestidors, les dutxes i els serveis, a més d’efectuar un canvi del paviment que ha estat substituït per un d’antilliscant que millora la seguretat dels usuaris.

Una altra de les millores dutes a cap per l’Ajuntament ha estat el sanejament i millora de les bigues que sostenen el sostre i del sostre mateix. Les obres arriben després que la piscina a l’aire lliure, construïda en els anys 80, no haguera tingut cap reforma ni reparació significativa.

Una altra millora important ha estat la substitució de la bomba d’aigua, que s’ha aprofitat per a traslladar-la de lloc. Antigament, totes les bombes i la depuració estaven enterrades davall del mateix vas i, en cas d’avaria o fuita d’aigua, donaven molts problemes perquè s’inundava el lloc i el sistema elèctric era un perill per als operaris que intentaven solucionar el problema.

La nova bomba i tot el sistema de depuració, així com els elements elèctrics, s’ubiquen ara en superfície al costat dels pavellons que serveixen de vestidors.

L’Ajuntament de Tavernes hi ha invertit 214.632 euros finançats dins del programa PPOS 2014-2015 de la Diputació.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.