Menu
Publicitat.-

Reparació de les creus de la muntanya de les Tres Creus

  • Escrit per LVDLV

Reparacio creu altaOBRES.- Membres del Centre Excursionista ja han arreglat la creu més alta, substituint les velles planxes per unes noves.

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, ha reparat la creu més alta de la muntanya de les Tres Creus.

Els cinc membres del centre han llevat les planxes velles de la creu, que ja es trobaven en mal estat a causa del pas del temps, i n’han posat de noves. Les noves planxes han quedat ben subjectades perquè duren el màxim possible.

El Centre Excursionista i l’Ajuntament de Tavernes també repararan les dos altres creus de la muntanya de les Tres Creus. La pròxima actuació serà en la primera creu.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.