Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes il·lumina l’entorn de la torre de guaita

  • Escrit per LVDLV

L’Ajuntament de Tavernes il·lumina l’entorn de la torre de guaitaOBRES.- L’execució del projecte d’il·luminació es suma als treballs de restauració i revitalització que s’han dut a terme en la torre de guaita, on l’Ajuntament ha invertit al voltant de 33.000 euros dels 62.000 euros que ha suposat el cost total de les inversions.

L’Ajuntament de Tavernes, que va iniciar el projecte de restauració i revaloració de la torre de guaita al novembre de l’any passat, ha invertit 8.000 euros de fons propis per a dotar d’il·luminació el monument declarat Bé d’Interés Cultural (BIC).

El projecte d’il·luminació de la torre de guaita ascendeix a 12.000 euros, dels quals 4.000 estan subvencionats per l’Agència Valenciana de Turisme.

Els treballs han consistit a instal·lar un tub flexible amb tecnologia LED en el camí d’accés des del carril bici, que es troba vora la carretera de la platja, fins a la torre de guaita La Vall. A més, també s’il·luminarà el cartell amb el mateix sistema, amb el qual es pretén el desenvolupament sostenible i l’eficiència energètica.

L’objectiu de la Regidoria de Turisme és continuar amb la revaloració d’este paratge i potenciar-lo com a centre d'activitats turístiques sostenibles. “Volem reivindicar la torre, dinamitzar el seu entorn, convertir-la en un producte turístic atractiu, un espai on gaudir d'activitats, alhora que posem en marxa una gestió cultural i mediambiental que done una visió global de la xarxa de les torres de guaita costaneres", ha assenyalat el regidor de Turisme, Josep Llàcer.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.