Menu
Publicitat.-

El centre de transformació del carrer La Barca millorarà la seua infraestructura elèctrica

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESOBRES.- Les obres suposaran que es produïsquen talls de llum d’uns 15 minuts que afectaran els habitatges que depenen d’eixe centre de transformació.

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut un comunicat d’Iberdrola informant que durant el 30 de novembre i l’1 de desembre treballaran en el centre de transformació del carrer La Barca.

L’objectiu és millorar el servei d’infraestructura elèctrica i, a causa de les obres que es realitzaran, durant eixos dies es produiran talls de llum d’uns 15 minuts de duració que afectaran els carrers que depenen d’eixe centre, entre els quals estan el carrer Alacant, Mitja Galta, Major, Calvari, Ausiàs March, Avinguda Germanies, etc.

Els operaris d’Iberdrola han informat que els talls seran curts, duraran el temps que tarden en connectar el grup electrogen.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.