Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament obri un nou accés al cementeri municipal

  • Escrit per LVDLV

Foto RampaOBRES.- La primera fase de les obres ha estat la construcció d’una rampa per a vehicles en la zona est del cementeri, que ha suposat canviar la ubicació del magatzem de residus i millorar el sistema de selecció i classificació de residus.

L’Ajuntament de Tavernes ha construït un nou accés al cementeri municipal amb una rampa per a vehicles que condueix a la nova zona del cementeri.

Es tracta de la primera fase del nou accés que garantirà l’accessibilitat al recinte per la zona est. Les obres inclouen la construcció dels accessos per als vianants, i, finalment, un joc de rampes per a garantir l’accessibilitat a tots els usuaris.

D’esta manera l’Ajuntament ha invertit al voltant de 50.000 euros per a eliminar les barreres arquitectòniques i fer millores en el cementeri.

La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, va assenyalar que “des de l’Ajuntament continuem treballant per a millorar, rehabilitar i ampliar el cementeri municipal. Tots els anys els pressupostos municipals han previst i preveuran una partida pressupostària destinada a obres i inversions en el cementeri”.

Nou magatzem de residus

La construcció de la rampa ha suposat habilitar una nova ubicació del magatzem de residus. Amb això, s’ha millorat el sistema de selecció i classificació de residus que es generen en el cementeri municipal.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.