Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament fa accessible la vorera del carrer Garbí de la platja de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

foto aceraOBRES.- L’objectiu de les obres ha estat l’eliminació de barreres arquitectòniques, facilitar un itinerari accessible en el tram d’accés a la platja i millorar la seguretat dels vianants.

L’Ajuntament de Tavernes ha actuat en el carrer del Garbí de la platja de Tavernes per a eliminar barreres arquitectòniques i millorar la seguretat dels veïns i turistes que hi transiten.

Les obres han consistit a reparar la vorera que estava feta malbé i facilitar un itinerari accessible en el tram d’accés a la platja, ampliant la vorera i disposant guals accessibles.

En total, l’Ajuntament ha invertit al voltant de 23.000 euros en l’execució de les obres. Així, es garanteix la seguretat i es millora l’itinerari en este punt neuràlgic d’accés a la platja on, a més, està ubicat un dels dos punts de Platja Accessible de què disposa Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.