Menu
Publicitat.-

Les obres en la roca del Cantalot ja estan acabades

  • Escrit per LVDLV

FotoOBRES.- Este matí, el tècnic del Servei de Medi Ambient de la Diputació de València ha revisat les obres i ha signat l’acta de recepció.

Les obres per a demolir la roca del Cantalot ja han acabat. Hui, s’ha firmat la certificació primera i última d’estos treballs, i s’ha fet l’acta de recepció i entrega a l’Ajuntament.

Este matí, la regidora de Seguretat, Llum Sansaloni, i l’arquitecte municipal, acompanyats del tècnic del Servei de Medi Ambient de la Diputació i un responsable de l’empresa adjudicatària de les obres, han revisat els treballs.

L’objectiu d’estos treballs ha estat garantir la seguretat i evitar el risc de solsida, ja que el pas del temps i els temporals de pluja i vent van empitjorar l’estat de la roca.

La demolició de la roca va començar en el mes de gener. L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València van signar l’acta de replanteig per a iniciar les obres de demolició, que han ascendit a 8.400 euros.

Com ja es va informar, el mes de setembre del 2016 l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València varen firmar un conveni per a treballar conjuntament en la solució del problema.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.