Menu
Publicitat.-

Els propietaris de terres situades en sectors urbanitzables comencen a beneficiar-se dels nous valors cadastrals

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESECONOMIA.- Els terrenys (no urbanitzats) situats en sectors urbanitzables tributaran com a terrenys rústics o continuaran pagant IBI urbà, però molt rebaixat. No obstant, les terres no deixaran de ser parcel·les urbanitzables.

Les terres de Tavernes situades en sectors no urbanitzats, però que si que són urbanitzables segons el Pla General d’Ordenança Urbana, comencen a beneficiar-se dels nous valors cadastrals. Part dels propietaris d’estos terrenys continuaran pagant l’IBI urbana, però amb una notable baixada de l’import a pagar, en canvi, l’altra part pagaran l’IBI rústica.

Al llarg del passat any, l’Ajuntament de Tavernes va dur a terme les gestions corresponents per a que estes terres començaran a tributar com a rústiques (però sense deixar de ser urbanitzables), o en altre casos, pagar molt menys IBI urbana. D’esta manera, s’aconsegueix una situació òptima per als propietaris d’estes parcel·les, ja que les terres no perden el seu valor ni la seua expectativa urbanística com a zona urbanitzable.

Estos dies l’Ajuntament està treballant en l’emissió dels primers rebuts fraccionats de l’IBI i els propietaris d’estes parcel·les podran comprovar les corresponents baixades en este import. Altres propietaris rebran directament l’impost de l’IBI rústica a partir de setembre.

Degut a la posada en marxa d’estes noves mesures en els valors cadastrals el consistori deixarà de recaptar al voltant de mig milió d’euros anuals.

Deixa els teus comentaris

0
  • No s'han trobar comentaris

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.